Remmers Transport is een nationaal en internationaal opererend transportbedrijf. Sinds de jaren dertig – vorige eeuw – zijn we gespecialiseerd in speciaal transport, zwaar transport en diepladervervoer.

Meer dan 75 jaar bekwaam in speciaal transport en (de)montage.

Het vakmanschap van Remmers Transport behelst niet alleen speciaal transport maar ook het plaatsen, verplaatsen, demonteren en monteren van machines en productielijnen.

Bij ieder speciaal transport combineert Remmers Transport het juiste materieel met de juiste mensen. Op die manier klaren we de klus op de best mogelijke manier.

Checklist speciaal transport

Wat is belangrijk bij een speciaal transport?

  • Afmetingen en gewicht van het te transporteren object
  • De af te leggen afstand
  • Bereikbaarheid locatie
  • Benodigde vergunningen/ontheffingen

Uit ervaring weten we dat een te strakke planning bij speciaal transport zelden haalbaar is. Houd een ruime tijdsmarge aan. Ook bij het laden en lossen. Juist bij speciaal transport willen zich wel eens onverwachte obstakels voordoen.

De dieplader kan goederen vervoeren met een gewicht van maximaal 30 ton. Goederen tot maximaal 55 ton transporteren wij met onze semidiepladers. Remmers Transport beschikt daarnaast over begeleidingsauto’s die transporten kunnen begeleiden.

Voor alle speciale transporten over alle afstanden – binnen- of buitenland – verzorgt Remmers Transport het contact met en de vergunningen bij onder meer de Rijksdienst voor het Wegverkeer, Provinciale Waterstaat en Gemeentelijke overheden.

Waarom klanten bij speciaal transport kiezen voor Remmers Transport

  1. We combineren vakmanschap in speciaal transport met jarenlange ervaring in (de)montage.
  2. Dankzij onze Groningse nuchterheid weten klanten precies wat ze aan ons hebben.
  3. Een spoedklus maakt ons niet zenuwachtig. Regelmatig springen we op verzoek van de concurrentie bij als het daar niet meer geregeld kan worden.

De semidieplader combinaties van Remmers Transport hebben een permanente ontheffing van 3.50 meter en een lengte van 22 meter. Dat betekent dat wij alle transporten binnen deze afmetingen direct op afroep voor u kunnen uitvoeren.

U zoekt een professioneel en ervaren partner voor speciaal transport? Remmers Transport helpt u graag de klus te klaren. Niet alleen qua transport maar ook – indien gewenst – bij het monteren en demonteren.

Neem vandaag nog contact met ons op!